Aroma club: meer dan alleen koffie

Logo-Aroma-Club

Iedereen is gek op koffie. Sommige daarvan kunnen het niet hebben maar daar is een ander alternatief voor. Bij Aroma club kun je terecht voor een koffiebeleving waar zij een unieke samenspel creëren tussen machine en koffiebonen. Het branden van koffiebonen wordt gedaan volgens de slow-roast methode. Waarom zij dat doen? Om de smaken en aroma’s van de koffiebonen optimaal te benutten. En dat proef je. Ervaar het zelf met de Aroma club.

Van plantage tot koffie 

Soms is het echt een wonder waar de meeste producten vandaan komen. Één van deze wonders zijn de koffie. Oorspronkelijk komt koffie uit bessenplanten. Hiervoor zijn er koffieplantages van gemaakt en worden de zogeheten koffie, echter koffiebonen geplukt. De koffiebessen worden met zorg geplukt waarna een intensief maar essentieel selectieproces plaatsvindt. Met dat koffie worden deze vervolgens een methode gebrand om zo de smaak te versterken. Als je als bedrijf of een horecaondernemer wilt voorzien van een kwaliteits koffie, kies dan bewust voor koffie dat met liefde is gemaakt. Want deze vind je terug in de smaak van de koffie. Verras je gasten of collega’s met koffie waar de focus ligt op de kwaliteit. Elk van deze koffie is CO2 gebrand en zijn FairTrade, organic en UTZ gecertificeerd. Het genieten van koffie kan pas als je deze daadwerkelijk ook proeft. Dus als je voor koffie gaat, kies dan ook voor de kwaliteit. Want dit bepaalt hoe sterk de koffie is. De intensiteit van deze koffie is niet meer dan twee van de vijf. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *