De geur van heerlijke poffertjes

Poffertjesplaat

Je herkent het direct wanneer je ergens loopt, de heerlijke geur van verse poffertjes. Verkrijgbaar in verschillende porties, natuurlijk met een klontje roomboter en poedersuiker erop. Zalig voor groot en klein, en het mooiste is dat je deze lekkernij nu ook zelf aan kunt bieden aan je gasten dankzij de poffertjesplaat van misterpop.nl. De plaat is verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor je een aantal porties tegelijk kunt maken voor de gasten. 

Poffertjesplaat

Voor kleine en grote evenementen

Voor de kleine ondernemer of wanneer je op de kleinere feesten en evenementen staat, voldoet in de meeste gevallen de poffertjesplaat voor 50 poffertjes. Het grootste formaat wat er is, kun je zeer grote hoeveelheden poffertjes tegelijk mee produceren voor de gasten. De platen voor poffertjes die op maat worden gemaakt, worden in eigen beheer vervaardigd. Zo weet je zeker dat je goede kwaliteit en een topproduct hebt. Diverse accessoires voor bij de plaat kun je ook in de webshop kopen.

Je gasten verwennen op een festival

Er is niets zo leuk als ondernemer om je gasten te voorzien van iets lekkers op een festival, met een poffertjesplaat sla je de spijker op zijn kop. Wil je direct aan de slag met de grondstoffen om het beslag te kunnen maken, kun je dit in de webshop van misterpop.nl ook kopen. Maar ook de kartonnen schaaltjes om de poffertjes op te serveren zijn er verkrijgbaar, zo kun je direct met een vliegende start van start gaan en direct beginnen met omzet maken. Ook houten en kunststof vorkjes kun je in de webshop bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *