Eten bestellen via ik bestel horeca lokaal

Je kunt nu online eten bestellen via ikbestelhorecalokaal.nl. Dit is een vrij nieuwe website waar je direct eten bestelt via de webshop van een lokale ondernemer. Wanneer je naar de website van ik bestel horeca lokaal gaat vragen ze eerst om je postcode. Door je postcode in te geven krijg je een lijst te zien van ondernemers die, in de buurt van jouw postcode, zijn aangesloten bij de website. Elke dag komen er nog nieuwe ondernemers bij. Hierdoor wordt de keuze die je kunt maken, uit ondernemers in jouw buurt, ook steeds groter. Hoe meer ondernemers zich aansluiten hoe meer keuze je kunt maken uit de gerechten die je kunt bestellen. Je bestelt altijd op de website van de ondernemer en niet via de website van ikbestelhorecalokaal.nl. Je betaalt ook altijd rechtstreeks aan de ondernemer waar je besteld. Op die website maak je ook kenbaar of je het eten gaat ophalen of dat je wilt dat het wordt thuisgebracht.

Eten bestellen bij een lokale ondernemer

Heb je geen zin om te koken of wil je iets lekkers bestellen doe dat dan eens via de nieuwe website ik bestel horeca lokaal. Er zijn verschillende ondernemers bij wie je maaltijden kunt bestellen zoals Grieks, Surinaams, Italiaans, Turks, maar je kunt ook bij de frietzaak of bij de bakker bestellen. Wanneer je op de website komt moet je eerst je locatie bekend maken omdat de site werkt met lokale ondernemers. Als je dat hebt gedaan verschijnen er lokale ondernemers in beeld, die zich bevinden binnen een bepaald aantal kilometers. Of je nu zin hebt in pannenkoeken, pizza, een broodje gezond of een 3 gangen menu, alles is mogelijk. Wil je dat de maaltijd bij je thuis wordt bezorgd, kijk dan eerst of het bedrijf waar je de bestelling wilt plaatsen, ook daadwerkelijk bezorgd. Heb je je bestelling ingevoerd dan betaal je deze direct op de site van de ondernemer waar je de bestelling hebt geplaatst. Nu hoef je alleen nog maar te wachten op je bestelling!

Eten afhalen bij een lokale ondernemer

Ga je eten bestellen en wil je het eten afhalen dan moet je wel even kijken of je de maaltijd ook kunt ophalen. Zeker als je al onderweg bent is het makkelijk om even langs een lokale ondernemer te rijden voor een maaltijd. Je hoeft er geen kilometers voor om te rijden. Wil je er zeker van zijn dat je bij een lokale ondernemer je eten besteld dan kun je online eten bestellen via ikbestelhorecalokaal.nl. Omdat de ondernemer in de buurt moet zitten moet je altijd je locatie bekend maken. Je postcode is daarvoor al voldoende. De bedrijven bij jou in de buurt, die ook zijn aangesloten bij ikbestelhorecalokaal.nl, worden dan getoond. De getoonde bedrijven bevinden zich binnen een straal van een bepaald aantal kilometers binnen jouw locatie. Zoek bij deze ondernemers een lekkere maaltijd uit, geef aan dat je de bestelling komt ophalen en hoe laat je denkt dat te doen. Betaal direct op de website van de ondernemer en je kunt op het aangegeven tijdstip je eten afhalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *