Gemakkelijker en even goede kwaliteit

Wanneer je aan een goed stuk vlees denkt, denk je ook vaak gelijk aan de slager. Het kan echter zo zijn, vooral in deze tijd, dat de slager wat minder gemakkelijk bereikbaar is of dat je toch liever ergens anders je vlees vandaan wilt halen. Gelukkig voor jou bestaat er dan zoiets als een online slager! Wat dit precies betekent lees je hier.

De slager online

Bij een online slager denk je misschien dat de kwaliteit misschien minder is dan wanneer je het in de winkel haalt, maar dit is helemaal niet waar. Bij The Butchery heb je te maken met misschien wel de beste online slager. Zij werken vanuit een echte slagerij en kunnen dus ook vlees van zeer goede kwaliteit aanbieden. Of het nu voor in de winkel is of voor online verkoop, het ambacht die bij de voorbereiding komt kijken speelt in alle gevallen een rol en het is dus zeker niet zo dat de kwaliteit op een bepaald gebied achteruitgaat. Bij The Butchery wordt ook nog eens vlees aangeboden van dieren die met liefde zijn gehouden. Dit is voor veel mensen naast kwaliteit toch ook een belangrijk element.

Soorten vlees

Er wordt online verschillend soort vlees aangeboden, het blijft dus niet alleen bij de basics. The Butchery biedt vlees van premium vleesrassen aan en hebben daarmee hoogstwaarschijnlijk een groter assortiment te bieden dan een slager bij jou om de hoek. Zo kun je bij hen bijvoorbeeld terecht voor black angus, aberdeen angus, simmentaler en meer. Ook kun je er rubia gallega krijgen, een rubia gallega entrecote. Dit is een steak met een erg karakteristieke smaak. Als je het woord entrecote letterlijk vertaald, betekent het ‘tussen de ribben’. Een entrecote geeft wat meer een bite aan het vlees dan andere soorten vlees, maar geeft daarmee ook meer smaak. Het vlees heeft een vetrandje dat voor de extra smaak zorgt maar er ook voor zorgt dat het vlees niet uitdroogt wanneer je het gaat bakken.

Bereidingswijze

Als je een mooi stuk vlees koopt, wil je deze natuurlijk ook zo goed mogelijk bereiden. Je wilt het beste uit het stuk vlees halen en dit kun je voor elkaar krijgen door de juiste bereidingswijze. Als het aankomt op de rubia gallega is het van belang dat je deze een uur voordat je ermee aan de slag gaat, uit de koelkast haalt. Het stuk vlees kun je grillen op de barbecue aangezien dit de smaak ten goede komt. Zoals je hiervoor las zorgt het vetrandje aan het vlees ervoor dat het niet uitdroogt, dus laat het vetrandje ook zeker zitten. Als je niet van vet houdt, kun je het altijd achteraf nog wegsnijden. Als het stuk vlees klaar is kun je het uiteindelijk serveren met zeezout en grof gemalen peper. Meer heeft het stuk vlees namelijk niet nodig, aangezien het van zichzelf al een goede smaak heeft. Het stuk vlees is dan klaar om gegeten te worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *