Kiezen uit 4 modellen?

Monolith

Wanneer je een Monolith koopt, koop je degelijke Duitse kwaliteit, van een klein compact model tot een reusachtig exemplaar. Maar ieder model heeft dezelfde perfecte eigenschappen, zelfs het kleinste model wat er is kun je functioneel mee werken. Bij firestation.nl kun je de verschillende modellen kopen, kijk rustig op je gemak rond en maak de goede keuze om ook te kunnen genieten van dit merk. Heerlijke maaltijden en gerechten, waar de kenmerken van behouden blijven.

De kleinste maar niet de minste

Ondanks dat de Monolith Junior de kleinste uit het assortiment is, zijn de prestaties groots te noemen. Om de barbeque makkelijk te kunnen verrijden, is hij beschikbaar met en zonder wieltjes. Op een balkon of tuin, kun je perfect gebruik maken van dit compacte model. Op deze manier kun je toch je vlees of vis heerlijk bereiden, zonder dat de kenmerken van een kamado niet teniet worden gedaan. Bij het kleinste model kun je kiezen uit een rode of groene kleur.

Monolith

Lechef voor de hele familie

Er gaat natuurlijk niet boven met familie en vrienden gezellig in de tuin optimaal te genieten van het mooie weer met de Monolith, een rooster van 55 cm is ideaal om je vlees te roosteren. Maar ben je een liefhebber van groente en vis, kun je dit ook perfect bereiden op deze barbeque. Natuurlijk is deze verrijdbaar en heeft het model zijtafels zodat je nooit ruimte tekort komt. Het nieuwe grillrooster systeem zorgt ervoor, dat je ook een geïntegreerde vetopvang hebt. Vind je nog dat je iets mist, vind je dit vast tussen de accessoires.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *