Maak het feest compleet

genieten

Of je nu een feest met een klein gezelschap hebt of een bedrijfsfeest voor meer dan honderd personen, zonder lekkere hapjes is een feest niet compleet. Met tapas Helmond weet je zeker dat de gasten niets tekort zullen komen, de vele kleine gerechtjes zijn met de grootste passie en zorg bereidt. Wat voor hapjes je ook zoekt, met iedere feestganger wordt rekening gehouden. Ook de vegetarische hapjes mogen niet ontbreken in het assortiment van henkaarts.com. 

Hapjes en andere buffetten

Naast de tapas Helmond zijn er nog verschillende andere mogelijkheden, diverse buffetten zijn te bestellen tot een complete barbeque aan toe. Maar ook het traditionele koud en warm buffet is natuurlijk van de party, compleet geleverd inclusief servies en bestek dus afwassen is er niet bij. Ook voor de complete catering van een feest moet je bij henkaarts.com zijn, een perfecte en smakelijke invulling van je feest activiteiten. Voor zowel een besloten tuinfeest als het jaarlijkse buurtfeest. 

tapas Helmond

Het hele jaar door feest

Wanneer je ook een feest geeft, de tapas Helmond worden het hele jaar zeven dagen per week geleverd. Het tapas buffet is uitgebreid en voorzien van de lekkerste hapjes in verschillende soorten, natuurlijk is er ook gedacht aan de manier van presenteren. Op prachtige schalen worden de tapas geserveerd aan je gasten, ben je een liefhebber van de bourgondische borrelplanken dan kunnen deze ook worden geleverd. Wat voor feest je ook hebt, de heerlijke hapjes van Henkaarts.com zijn een meerwaarde op ieder feest en geven net dat beetje meer feestvreugde. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *