Welke gezonde voedingswaarde zitten er in een Green Juice?

green juice

Green Juice is een steeds populairder wordend product. Hoe komt dat?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: Omdat het zo gezond is voor je lichaam en dát voel je! Mensen worden steeds kritischer. In deze drukke maatschappij kan je overal kant en klaar eten kopen. Daar zitten meestal meer ongezonde dan gezonde voedingsstoffen in. En als je dan voor gezond wilt gaan en je haalt groenten en fruit uit de supermarkt, dan zitten daar meestal ook minder voedingsstoffen in. Het rijpingsproces gebeurt niet zelden onderweg naar de winkel, omdat het niet rijp geplukt is. Dat betekent dat die stukken groente en fruit hun eigen voedingsstoffen moeten gebruiken om rijp te worden. Zo blijft er weinig tot niets meer over voor de consument.

Daarom Green Juice! Green Juice is gemaakt van biologische, gedroogde groenten, kruiden algen en fruit. Deze unieke mix zorgt ervoor dat de natuurlijke energie in je lichaam geactiveerd wordt. Ook bevordert het de energiestofwisseling. Kortom je voelt je energieker en minder moe, terwijl je weerstand verbetert.

green juice

Tot zover de ingrediënten. Nu gaan we het hebben over het belangrijkste gedeelte, namelijk de voedingsstoffen. Deze juice is namelijk een hoge bron van vezels, eiwitten, calcium, fosfor, ijzer, kalium, magnesium, mangaan, vitamine B12, spijsverteringsenzymen, vitamine C, zink, vitamine D, vitamine B2, vitamine B6, pro-biotica en nog meer. Al deze vitaminen en mineralen heeft je lichaam nodig om in top conditie te komen. Het is ontzettend waardevol om te zorgen dat je lichaam via voedingssupplementen of dit soort juice voldoende van deze stoffen binnen krijgt.

Door goed voor je lichaam te zorgen wanneer je jong bent, voorkom je klachten als je ouder wordt. Maar ook als je al wat ouder bent is het zó belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. Door je lichaam te geven wat het nodig heeft, kan je lichaam ook voor jou zorgen. Je gaat je energieker voelen en krijgt energie voor andere dingen. Onderwijl bouwt je lichaam zijn weerstand weer op en zo werk je preventief aan een krachtigere versie van jezelf. Zowel lichamelijk als geestelijk. En dat met alleen de allerbeste ingrediënten uit aarde en oceaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *