Zoektocht naar relatiegeschenken

Voor mijn bedrijf geef ik ieder jaar een eindejaarsgeschenk als dank naar mijn personeel. Omdat ik graag iets unieks wil hebben en niet een simpel pakketje. Ik ben opzoek gegaan naar een bedrijf dat iets unieks kan maken als eindejaarsgeschenk. Nadat ik wat ideeën bedacht heb ben ik met een besluit gekomen om voor een fles wijn te kiezen met een wijnkist er omheen. Ik heb hierin een bedrijf gevonden die deze producten kunnen leveren. Het bedrijf Buenos Vinos heeft ons uiteindelijk eindejaarsgeschenken geleverd. 

Hoe ziet het geschenk eruit?

Omdat ik graag iets unieks en iets wat als herinnering gebruikt kan worden wou doen als geschenk heb ik uiteindelijk ook iets gevonden wat dat ook echt is. Bij Buenos Vinos leveren ze speciale wijnen die ze zelf uitzoeken en importeren uit landen zoals Spanje, Italië en Duitsland. Daarnaast zit er ook een speciale wijnkist omheen. De wijnkist is zo speciaal omdat ik hier een logo op kan laten zetten. Dit lijkt me namelijk wel heel leuk idee voor als herinnering. Daarnaast zitten er in deze wijnkisten ook een aantal accessoires. Hierdoor heb je eigenlijk een heel uniek en leuk pakket. 

Waarom is de wijn zo speciaal?

De wijn van Buenos Vinos is zo speciaal omdat ze deze wijn zelf helemaal uitzoeken en proberen om hem vervolgens te importeren. De wijnen die ze verkopen staan daarom ook garant voor heel erg lekkere wijnen. Ze halen dan ook alleen een wijn als ze zelf overtuigd zijn van de smaak. Ook is van niet iedere wijn elk jaargang goed. Hier wordt ook echt op geselecteerd en hier wordt ook onderzoek naar gedaan. De wijnen die Buenos Vinos verkoopt hebben allemaal dan ook een zeer goede beoordeling. Bij aankoop van meerdere dozen krijg je ook nog korting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *